Humanitarna organizaciju BUDIHUMAN.12–Čibutkovica pokrenula akciju prikupljanja novca za Đorđa Milinovića

Humanitarna organizaciju BUDIHUMAN.12 – Čibutkovica vredno radi na akcijama prikupljanja novčanih sredstava za lečenje dece, kako sa teritoriji naše opštine, tako i cele Srbije.

Trenutno se prikuplja novac za sedmoro dece sa Fondacije „Budi Human“ -Aleksandar Šapić, kao i za našu sugrađanku, Janu Simić iz Lazarevca, koja boluje od tumora kičmene moždine.

Ova humanitarna organizacija od pre nekoliko dana, priključila se i akciji pomoći za dvadesedjednogodišnjeg Đorđa Milinovića iz Čibutkovice, koji od svoje 11. godine boluje od cistične fibroze i koji se trenutno nalazi u bolnici gde prima terapiju. Cistična fibroza je bolest koja napada pluća, jetru i ostale organe, a Đoletova pluća trenutno funkcionišu sa 15% kapaciteta.

Veliki broj pojedinaca i privatnika pritekao je u pomoć u vidu hrane, ogreva i smeštaja, ali je za Milinkovićevo lečenje potrebno još novca.

Vlada Radosaljević iz organizacije BUDIHUMAN.12 – Čibutkovica, pozvao je sve da se priključe ovoj, ali i ostalim akcijama i na taj način još jednom pokažemo da smo najhumanija opština u regionu.

Vaše malo, nekome je sve!

Vlada Radosavljević

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE