Humanitarna organizacija BUDIHUMAN.12-ČIBUTKOVICA svim srcem pomaže deci

Humanitarna organizacija BUDIHUMAN.12-ČIBUTKOVICA, na čijem čelu se nalazi mladi humanitarac Vlada Radosavljević, intenzivno radi na prikupljanju sredstava za lečenje, kako naših sugrađana sa teritorije opštine Lazarevac, tako i šire. Njegova prva humanitarna akcija bila je za Lanu Jovanović, za koju je bilo potrebno prikupiti 2,4 miliona dolara, zatim je svoj rad nastavio za Minju i Olivera, koji takođe boluju od spinalne mišićne atrofije i za čije lečenje je bilo potrebno prikupiti ogromnu svotu novca. Od tada Vlada i organizacija BUDIHUMAN.12-ČIBUTKOVICA neprekidno rade na svom humanitarnom radu.

Miloš Đokić i Vlada Radosavljević (Humanitarna organizacija Budi human 12.)

U prethodnom periodu humanitarna organizacija BUDIHUMAN.12-ČIBUTKOVICA organizovala je dosta humanitarnih akcija za prikupljanje novčanih sredstava onima kojima je to najpotrebnije, a među njima je bilo nekoliko akcija za lečenje trinaestogodišnje Jane Simić iz Lazarevca, koja boluje od malignog tumora kičmene moždine. Pored orgnizovanja humanitarnih događaja, Vlada Radosavljević, bavi se pretežno licitacijom sportskih dresova u humanitarne svrhe. Fudbaleri širom Srbije doniraju svoje dresove, a organizacija Budi human 12. te dresove postavlja na aukcije.

Za nepunih nedelju dana na aukcijama je postavljeno sedam dresova. Dres Ace Jovanovića, kao i dres Vidosavljevića iz FK Čukaričkog izlicitirani su za našu sugrađanku Janu Simić iz Lazarevca, a sve uplate bile su anonimne, jer je porodica male Jane tako želelela, kazao je Vlada Radosavljević za Radio Galaxy.

Trenutno se na licitaciji nalazi dres fudbalera FK Kolubare, Miloša Đokića, koji je u humanitarne svrhe donirao dva dresa koja su ispisala istoriju dugu 102 godine i ulaska Kolubare u najelitnije takmičenje, Super ligu Srbije. Jedan dres postavljen je za Janu, dok je drugi za Radovana Radakovića, bivšeg golmana Partizana, koji boluje od kancera. Utakmica FK Kolubara i Novi Pazar bila je humanitarnog karaktera, na tribina su bile postavljene kutije, a sav prilog od kutija i dresova biće usmeren za Radakovićevo dalje lečenje, istakao je Radosavljević i dodao da je uprava kluba FK Novog Pazara donirala dva dresa ,koja će takođe biti postavljena na licitacijama, kako bi pomogli deci kojoj je neophodna finansijska pomoć za dalje lečenje.

Humanitarna organizacije BUDI HUMAN.12-ČIBUTKOVICA na čelu sa Vladom Radosavljevićem, trenutno vodi tri humanitarne akcije i to, za Janu Simić, za koju je do sada uplaćena donacija od 1.565.986 dinara (13.271€), zatim za Jovanu Barušić iz Ođžaka, za koju je za sada uplaćeno 166.478 dinara (1.410 €) i za Vukana Vidojevića iz Mladenovca, za koga je uplaćeno 66.583 dinara (564 €).

Porodice Simić, Barušić  i Vidojević upoznate su sa uplatama ove humanitarne organizacije, a svaka uplata transparentno je istaknuta na zvaničnom Instagram nalogu budihuman.12, kao i Fejsbuk stranici Humanitarna organizacija BUDIHUMAN.12-ČIBUTKOVICA.

U planu ove humanitarne organizacije je i pomoć ugroženim porodicama u vidu hrane, odeće i nameštaja.

Humanitarna organizacija BUDIHUMAN.12-ČIBUTKOVICA poziva sve humane ljude da se priključe njihovim humanitarnim akcijama, jer samo ujedinjeni možemo pomoći našoj deci!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE