Građani Lazarevca mogu se uključiti u kreiranje budžeta za 2021. godinu

Na današnjoj  konferenciji za medije održanoj u GO Lazarevac, predsednik  opštine, Bojan Stević, predstavio je načine za uključivanje građana GO Lazarevac u kreiranju budžeta opštine za 2021. godinu.

Predsednik opštine ovom prilikom istakao je da, bez obzira na tešku situaciju u vezi sa epidemijom i smanjenjem budžeta za narednu godinu za 20 odsto, opština želi da čuje mišljenje svojih građana i objasnio na koji način oni mogu aktivno učestvovati u realizaciji budućih projekata. Stević je dodao da će se praksa uključivanja građana u donošenje važnih odluka za opštinu nastaviti i u narednom periodu.

Građani GO Lazarevca imaće priliku da u narednih sedam dana, od 30.novembra do 7. decembra glasaju za izbor prioritetnih projekata koji će biti finansirani u narednoj godini,  i to,  dolaskom u opštinu i popunjavanjem numerisanog obrasca koji mogu preuzeti u holu zgrade GO Lazarevac ili popunjavanjem obrasca na zvaničnom sajtu opštine www.lazarevac.rs.

Klikom na aplikaciju “Pokreni projekat – uključi se“, koja se nalazi na dnu sajta, pristupate popunjavanju obarsca. Moguće je poslati jedan obrazac sa jedne IP adrese.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE