GO Lazarevac donirala opremu za fudbalere

Na inicijativu Fudbalskog saveza opštine Lazarevac, a uz podršku Saveza sportova opštine Lazarevac, gradska opština Lazarevac obezbedila je komplet opremu za šest fudbalskih klubova, koji se takmiče pod okriljem FS Lazarevac i jedan tim pod okriljem FS Beograda.

Dresove su u prostorijama FS Lazarevac podelili, predsednik opštine, Bojan Stević, predsednik FS opštine Lazarevc, Marko Ranković i predsednik Saveza sportova opštine Lazarevac, Srđan Blagojević.

FS opštine Lazarevac je uz podršku opštine, obezbedio i sredstva za troškove kotizacija takmičenja fudbalskih klubova sa teritorije opštine Lazarevac, a ujedno su pojedini klubovi u seoskim sredinama dobili podršku od opštine u vidu uređenja fudbalskih terena i prostorija, saopštio je predsednik GO Lazarevac, Bojan Stević. Ostali fudbalski klubovi izrazili su potrebu za dobijanjem druge vrste opreme, poput zaštitnih mreža, mreža za golove, lopti i sistema za zalivanje terena.

FK Mladi radnik Iz Junkovca dobio je sredstva za uređenje unutrašnjih prostorija, dok će FK Trbušnica sredstva utrošiti za proširenje fudbalskog igrališta.

GO Lazarevac je započela izgradnju komplet prostorija FK Sloga u Lukavici, izgradila prostorije FK Strmova, kao i teren sa veštačkom podlogom za FK Budućnost iz Dudovice, a u planu je i izgradnja prostorija za FK Šumadinac iz Kruševice, najavio je Stević. FK Stepojevac i FK Napredak iz Medoševca dobili su nove sisteme za zalivanje terena.

Stević je iskoristio priliku da pozove sugrađane da svoju decu što više aktiviraju da se bave sportom, bilo da je u pitanju fudbal ili neki drugi sport, koji je dostupan u našoj opštini.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE