GO Lazarevac dodeljuje auto sedišta za decu rođenu u 2021. godini

Savet za bezbednost saobraćaja GO Lazarevac u saradnji sa Sekretarijatom za saobraćaj Grada Beograda i Agencijom za bezbednost saobraćaja, danas je započeo podelu auto sedišta roditeljima beba rođenih u 2021. godini na teritoriji naše opštine. Sedišta su uručili predsednik gradske opštine Lazarevac, Bojan Strević, član Veća GO Lazarevac Nikola Marinković i predsednik Saveta za bezbednost saobraćaja, Ivan Živković.

Predsednik opštine je ovom prilikom u svom obraćanju, čestitao svim roditeljima, poželeo im mnogo zdravlja i sreće i naglasio da dobijena  auto sedišta koriste na adekvatan način kako bi svoje najmlađe zaštitili u saobraćaju.

Auto sedište dobiće svako dete koje je rođeno tokom prošle godine i čiji roditelji se prijave na Javni poziv, koji je raspisala GO Lazarevac, a koji je dostupan na zvaničnoj stranici opštine u odeljku Javni konkursi i rasprave  ( www.lazarevac.rs ).

GO Lazarevac do sada je podelila 500 ovakvih auto sedišta. Ona su višenamenska, namenjena su  bebama od 6 meseci i mogu ih koristiti deca do 12 godina.

Javni poziv za dodelu auto sedišta otvoren je do kraja 2022. godine.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE