Fudbalski klubovi sa teritorije GO Lazarevac dobili nove kosilice

Na inicijativu Fudbalskog saveza opštine Lazarevac, a uz podršku Saveza sportova opštine Lazarevac i same GO Lazarevac, obezbeđena su određena sredstva za kupovinu novih kosilica za sportske klubove sa teritoriji naše opštine. Tri lazarevačkih fudbalskih kluba danas su dobila kosilice, dok se u narednom periodu planira podela još četiri kosilica za klubove opštinske lige, najavio je predsednik GO Lazarevac, Bojan Stević.

Stević je kazao da će se opština truditi da i u narednom periodu ulaže u sve sportove na teritoriji naše opštine, a posebno je istakao ulaganje i razvoj sporta u školskim i predškolskim ustanovama.

Predsednik Saveza sportova opštine Lazarevac, Srđan Blagojević, rekao je da savez itekako podržava razvoj školskog sporta i izrazio zadovoljstvo nabavkom novih kosilica.

Sportski direktor FK Borac, Slobodan Makić, zahavalio se Fudbalskom savezu i Savezu sportova opštine Lazarevac, kao i GO Lazarevac na donaciji i istakao da se u poslednjih nekoliko godina sport u Lazarevcu dosta razvio.

Predsednik opštine, Bojan Stević, najavio je nove infrastrukturne projekte koji se tiču fudbalskih klubova na teritoriji GO Lazarevac, počevši od FK Trbušnica, FK Kruševica, izgradnja terena za mali fudbal u Dudovici, završetak svlačionica u FK Strmovo, kao i radovi na FK “Dimitrije Tucović” iz Šušnjara.

Uskoro će biti puštena u rad fiskulturna sala pri osnovnoj školi u Rudovcima, a u planu je i izgradnja balon sale u Velikim Crljenima takođe u blizini škole, a sve u cilju razvoja školskog sporta kod osnovaca i predškolaca na teritoriji naše opštine, kazao je Stević.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE