FS Srbije i Beograda poklonio opremu klubovima na teritoriji GO Lazarevac

Fudbalski Savez Srbije poklonio je opremu za 38 fudbalskih klubova i škola fudbala na teritoriji GO Lazarevca.

Ovom prilikom predsednik fubalskog Saveza Beograda, Ilija Petković i reprezentativac, Duško Tošić uručili su pakete predstavnicima klubova i škola fudbala u velikoj sali GO Lazarevac. Podeli su takođe prisustvovali i generalni sekretar FS Srbije Jovan Šurbatović, zamenik generalnog sekretara FSS, Mirko Glušević, predsednik opštine, Bojan Sinđelić, državni sekretar Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, Bojan Stević, kao i predsednik Fudbaskog Saveza GO Lazarevac, Marko Ranković.

Ranković se u svom obraćanju zahvalio pre svega FS Srbije, kao i FS Beograda na poklonima, ali i prisutnim predstavnicima klubova i škola koji su se odazvali pozivu.

Predsednik opštine, Bojan Sinđelić pozdravio je ovu akciju i dobru volju FS Srbije na čelu sa Slavišom Kokezom, a takođe se zahvalio i državnom sekretaru Bojanu Steviću na nesebičnom angažovanju da što više klubova dobije opremu i mogućnost da učestvuje na takmičenjima. Sinđelić je takođe naglasio da je cilj GO Lazarevca da svako selo u opštini ima svoj fudbalski klub, kako bi se promovisao zdrav život i sport, te tako opština planira da iz godine u godinu odvaja veća sredstva za omladinu i sport.

Predsednik fubalskog Saveza Beograda, Ilija Petković je u svom obraćanju rekao: „Želim da znate da ni vi iz najnižih liga niste zaboravljeni, iako je ovo simboličan poklon, kad neko nešto od srca da, više se vrednuje i trebalo bi svi da budemo jedna kuća“.

Po njegovim rečima Lazarevac je iznedrio dosta dobrih fudbalera, a kao primer naveo je Dejana Đurđevića, današnjeg fudbalskog menadžera i nekadašnjeg igraća FK „Kolubare“i izrazio želju da se selektira što više dece iz naše opštine.

Petković je rekao da će FS Srbije i FS Beograda truditi i da u buduće poklanja opremu fudbalskim klubovima i školama fudbala širom Srbije i da se nada da će iz tih klubova nići perspektivni mladi igrači i reprezentativci.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE