FK “Kolubara” u Super ligi Srbije, održan svečani prijem za igrače i čelnike kluba

Danas je u Biblioteci „Dimitrije Tucović“ u Lazarevcu održan svečani prijem za fudbalere FK “Kolubara” povodom nedavnog uspeha koji su postigli i plasirali se u takmičenje Super lige Srbije.

Upravu i igrače kluba dočekali su predsednik GO Lazarevac, Bojan Stević, njegov zamenik Tomislav Rikanović i predsednik skupštine GO Lazarevac Bojan Sindjelić.

Foto: zvanična FB stranica FK „Kolubara

Predsednik opštine čestitao je igračima, čelnicima kluba i stručnom štabu na čelu sa Zoranom Milinkovićem na ovom istorijskom uspehu i izrazio zadovoljstvo što ima priliku da ih sve ugosti tim povodom.

“Plasman u Super ligu nije mala stvar za sport u Lazarevcu, a prvenstveno za fudbal. Ovaj plasman značiće kako za igrače, tako i za navijače, dok sa druge strane predstavlja obavezu za rukovodstvo kluba i stručnog štaba da napravi dobru i kvalitetnu ekipu, koja će moći da obezbedi opstanak sledeće godine u Super ligi” , rekao je Stević i dodao da će opština maskimalno podržati klub u narednom periodu.

Rukovodstvo i stručni štab FK “Kolubara” očekuje ni malo lak zadatak, selekcija tima za Super ligu i prelazni rok, kao i pripreme za novu sezonu početkom juna, najavio je šef stručnog štaba FK “Kolubara”, Zoran Milinković i dodao da se nada da će dostojno reprezentovati i grad i klub u narednoj sezoni.

Stručnog štaba FK “Kolubara” Zoran Milinković

Okupljenima se obratio i zamenik predsednika GO Lazarevac, Bojan Sinđelić, koji je ovom prilikom istakao da Lazarevac odavno nosi epitet grada sporta, a uspeh FK “Kolubara” samo je potvrdio tu činjenicu.

Predsednik FK “Kolubara”, Nemanja Ivanović, zahvalio se klubu na postignutim rezultatima i plasmanu, dodavši da opština Lazarevac zaslužno stoji iza igrača ovog kluba, koji su svojim uspehom opravdali očekivanja.

Jedan od igrača kluba, Nikola Janković i kapiten, Nikola Vasiljević, izrazili su veliko zadovoljstvo što su deo kluba i generacije koja je ispisala istoriju kada fudbal u Lazarevcu u pitanju.

Kapiten FK “Kolubara” Nikola Vasiljević,

Na kraju prijema, predstavnici FK “Kolubara” uručili su predsedniku GO Lazarevac dres kluba sa potpisima, dok je predsednik poklonio klubu poseban poklon sa simbolima našeg grada.

Zbog situacije sa pandemijom utakmice se i dalje igraju bez publike, ali se  igrači i najvijači FK “Kolubara” nadaju da će tribine u narednom periodu biti pune i da će se u Super ligi tražiti karta više i na lazarevačkom terenu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE