Festival srpskih vina 30. septembra u glavnoj lazarevačkoj ulici

12. po redu Festival srpskih vina u Lazarevcu u organizaciji GO Lazarevac, biće održan 30. sep. 2020. godine u glavnoj lazarevačkoj ulici.
Zbog pandemije, ove godine biće nešto manje izlagača, njih 50, kako iz Lazarevca tako i iz cele Srbije. Štandovi će biti postavljeni duž cele šetališne zone u Karađorđevoj ulici uz poštovanje svih epidemioloških mera, održavanje distance, nošenje maski i rastojanje između štandova.
Biće organizovan i kulturno umetnički program na nekoliko punktova, izjavio je za Radio Galaxy, Nenad Andrić, koorganizator festivala.
Član Veća GO Lazarevac zadužen za poljoprivredu, Nenad Bačanac, ovom prilikom posetio je vinariju „Carpe Diem“ u Lazarevcu i u ime opštine najavio festival, pozvao sve zainteresovane građane da posete ovu manifestaciju i podsetio sve posetioce da se pridržavaju propisanih mera.
Članovi udruženja vinogradara i vlasnici vinarija „Carpe Diem“ i „Podrum Milojević“, Dejan Čvorović i Vladimir Petkoski, rekli su za medije da se nadaju dobroj godini kada je kvalitet vina u pitanju, iako je ova godina bila teška za proizvođače i pozvali sugrađane da uživaju 30. septembra u degustaciji.
Svi konzumenti vina (posetioci) moraju imati najmanje 18 godina.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE