Dveri pozivaju na bojkot

Članovi srpskog pokreta Dveri na predstojećim izborima 2020 se neće naći na listi kandidata. Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović posetio je pre neki dan Lazarevac i imao priliku da ispred Rudasrske česme porazgovara sa prolaznicima. Mišljenja je da i kolege iz drugih stranakatreba da  povuku svoje izborne liste i odbiju učešće na izborima 21. juna.

Na pitanje da li su oni ovom posetom u kampanji, Stefan Aksović, član odbora rekao je “mi smo itekako u kampanji, verovatno najaktivnijoj od svih koje smo do sada vodili. Mi bojkot  izbora nismo zamislili na pasivan način. Krenuli smo u kampanju bojkota, na prvom mestu predsednik Obradović i najviši funkcioneri pokreta koji će obići celu Srbiju ovih dana.”

Obradović je u svojoj izjavi novinarima izrazio zadovoljstvo što je u Lazarevcu i dodao da je oragnizacija Dveri u Lazarevcu uvek bila jedna od najaktivnijih u Beogradu i Srbiji.

“Mislim da imamo jedan novi mlad tim i mislim da ćemo ovu kampanju bojkota posebno voditi u gradu Beogradu računajući i da nas za dve godine očekuju izbori u Beogradu. Ono što je danas najvažnija poruka jeste da mi bojkotujemo sve nivoe izbora.”

Lider Dveri ostale rekao je da su ispunili obećanja da će prvo bojkotovati Skupštine, a potom i izbore.

“Mislim da smo zaslužili poverenje građana i moja poruka je 21. juna ostanite kod kuće”, zaključio je Obradović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 2 =