Dresovi fudbalera Partizana na humanitarnoj licitaciji za Miloša Markovića

Humanitarna organizacija BUDIHUMAN.12-Čibutkovica trenutno prikuplja novčana sredstva za lečenje jedanaestoro dece iz čitave Srbije, a nedavno su odlučili da pomognu i dvadesetdevetogodišnjem Milošu Markoviću iz Strmova, koji već 6 godina tri puta odlazi na dijalizu u Valjevo zbog trajnog oštećenje oba bubrega koji zajedno funkcionišu između 10 i 15 odstvo. Milošu je pored finansijske pomoći potreban donor, kako bi normalno živeo. On je na listi čekanja za kompatibilnog donora bubrega još od 2018. godine.

Vlada Radosavljević iz organizacije BUDIHUMAN.12-Čibutkovica poziva sve humane ljude da se uključe i pomognu da Miloš što pre dođe do svog donora. Ova organizacija prikupiće novčana sredstva putem licitacije dresova fudbalera Partizana, Miloša Jojića i Simona Vukčevića, a ceo iznos biće prosleđen za Miloševo dalje lečenje.

U narednim danima uz pomoć humanih ljudi koji su uz ovu humanitarnu organizaciju od njihove prve akcije, biće uplaćen određeni deo novca, rekao je Vlada Radosavljević i još jednom pozvao sve ljude dobre volje da se uključe i pomognu koliko mogu.

Naše malo, Milošu znači mnogo!

Dodatne informacije u vezi sa ovom akcijom i radom humanitarne organizacije mogu se dobiti na instagram nalogu BUDIHUMAN.12 ili putem mejla budihuman.12@gmail.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE