Centar CENTRIFUGA poziva na omladinsku razmenu u Portugal- PRIJAVE U TOKU!

Centar za Socijalne Inovacije Centrifuga učestvuje kao domaći partner na projektu „A gap in Europe“, u okviru kojeg se organizuje omladinska razmena u Portugal i ovim putem poziva sve zainteresovane, mlade ljude da se prijave na ovu razmenu.

“Želiš da se pokreneš i razmeniš iskustva sa mladima iz Evrope na temu zapošljivosti mladih i posledica po mentalno zdravlje? Prijavi se na omladinsku razmenu u okviru projekta koji se zove „A gap in Europe“.

Cilj razmene je da pruži smernice mladim ljudima na koji način tražiti posao i kako odoleti psihičkom pritisku koji često nameće društvo. Ideja je da se mladi ljudi upoznaju sa mogućnostima koje nudi Evropska unija za njih i sa alatkama koje će ih osposobiti kako bi razumeli na koji način mogu da transformišu svoja interesovanja u ciljeve za budućnost.

Omladinska razmena je planirana u periodu od 7. do 14. decembra, na jugu Portugala u mestu Olhao. Troškovi smeštaja, hrane i prevoza su obezbeđeni. Ceo projekat je finansiran od strane Erasmus+ programa Evropske komisije.

Razmeni svoja mišljenja i iskustva sa mladima iz Litvanije, Španije, Kipra, Republike Češke, Severne Makedonije i Francuske.

Rok za prijavu je do 23. novembra.

Ukoliko imaš dodatnih pitanja piši na instagramu @centarcentrifuga ili na mail adresu centarcentrifuga@gmail.com.”

Sve dodatne informacije o radu Centra za Socijalne Inovacije Centrifuga, možete naći na njihovoj zvaničnoj veb stranici: https://centarcentrifuga.rs/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE