Borko Stefanović u poseti OO SSP Lazarevac

Lazarevački opštinski odbor Stranke slobode i pravde posetio je danas podpredsednik te stranke, Borko Stefanović.

Tim povodom ova stranka organizovala je konferenciju za medije povodom predstojećih lokalnih izbora.

Predsednik opštinskog odbora Miloš Petković je okupljenim novinarima izneo navode protiv lokalnih funcionera, osvrćući se na akciju koju je sproveo 30.decembra, kada je ispred Rudarske česme u glavnoj ulici okitio novogodišnju jelku sa imenima lokalnih funkcionera u znak protesta. Prema njegovim rečima zbog ovog dodgađaja dobio je pretnje i poziv da da izjavu. Petković je poručio Osnovnom javnom tužilaštvu u Lazarevcu da se ne bavi tim događajem, već da ispita navode u vezi sa lokalnim funkcionerima, koje je on tom prilikom izneo.

On je naglasio da su iznete činjenice dovoljni razlozi zbog kojih ova stranka bojkotuje predstojeće izbore. Petković je dodao da kada se stvore uslovi da se izađe na izbore očekuje pobedu na lokalu.

Potpredsednik Stranke Slobode i Pravde, Borko Stefanović, poručio je građanima da ne izlaze na predstojeće izbore 21.juna, jer su kako navodi, lažni i obesmišljeni. NJegova druga poruka odnosila se na obećanje da će nakon izbora opozicija biti jedinstvenija i jača, i ponovio, da kada se stvore fer i korektni uslovi za izlazak na izbore će zasigurno pobediti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE