Bojan Sinđelić izabran za novog predsednika Skupštine GO Lazarevac

Juče je u Centru za kulturu Lazarevac održana konstitutivna sednica Skupštine GO Lazarevac kojom je predsedavao najstariji odbornik Slobodan Milanović. Dnevni red brojao je šest tačaka od kojih su razmatrane sledeće tačke: potvrđivanje mandata odbornika, izbor članova i podnošenje izveštaja verifikacionog odbora, izbor predsednika i sekretara Skupštine i izbor članova stalnih radnih tela. Izbor zamenika predsednika Skupštine i postavljanje zamenika sekretara odloženi su za narednu sednicu.

Nakon izbora članova i formiranja verifikacionog odbora izabran, na osnovu glasanja 61 odbornika, za novog predsednika Skupštine GO Lazarevac, izabran je Bojan Sinđelić, sa osvojenih 45 glasova, koji je do sada obavljao funkciju predsednika opštine. Na mesto sekretara Skupštine imenovan je Dalibor Matijašević umesto dosadašnjeg sekretara Nebojše Maksimovića.

Želim da istaknem da ćemo se truditi da u svom mandatu obavljamo svoju dužnost najbolje što možemo, imaćemo demokratski pristup prema svim odbornicima, nećemo praviti razliku među njima, u zakonskim okvirima, bez obzira da li su u opoziciji ili ne. Tražiću maksimalno angažovanje i disciplinu i trudiću se još jačim tempom da svoju dužnost zajedno sa svojim saradnicima obavljam najbolje što mogu u korist svih građana GO Lazarevac – izjavio je Sinđelić.

On je dodao da će novi predsednik opštine i ostali funkcioneri biti izabrani u narednih dvadesetak dana, dok svima onima kojima je istekao mandat u narednom periodu vršiće tehničke funkcije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE