BK „Grejtest“ u novu sezonu ulazi još jači

Lazarevačko sportsko boksersko udruzenje „Grejtest“ u novoj 2021. godini puni 5 godina postojanja. U susret ovom jubileju iz kluba najavljuju mnoge planirane aktivnosti koje će sprovesti u delo.

Uprkos teškoj godini zbog situacije u kojoj smo se svi našli, uspeli su da ispune veći deo zacrtanih ciljeva za ovu takmičarsku sezonu. Klub je i ove sezone akcenat stavio pre svega na školu boksa i omasovljenje omladinskog pogona kluba. Promocija boksa po školama, koju sprovode nakon svakog raspusta, uveliko je počela u medijima, a kada uslovi budu dozvolili, promocija će se nastaviti i u školama na teritoriji cele opštine.

Pored značajnih uspeha članova kluba i uspešno održanog trećeg po redu “Greatest open” turnira, treba pomenuti da su velikani jugoslovenskog boksa Tadija Kačar, Mirko Puzović i Dragan Vujković posetili ove godine klub i dali podršku njihovom radu. Takođe, predstavnici GO Lazarevac, na čelu sa predsednikom Bojanom Stevićem, podržali su boks i prepoznali rad kluba, uz obećanje da će boks u budućnosti biti jedan od sportova koji će grad maksimalno podržati, zbog svega sto je BK „Grejtest“ uradio u predhodnih 5 godina na popularizaciji plemenite veštine, kako u opštini tako i celoj Srbiji.

Kako bi izveli svoju talentovanu generaciju pred lazarevačku publiku, BK „Grejtest“ kandidovao se i za organizaciju državnog prvenstva za mladje kategorije.

U planu im je i izrada kratke monografije kluba, koja bi obuhvatila sve važne trenutke u proteklih 5 godina, a koju bi dobili simpatizeri, sponzori i prijatelji BK „Grejtest“.

Juniori Adam Krstović, Nikola Cvetković i Sava Stevanović nalaze se na pripremama u Banji Koviljači pod rukovodstvom selektora Dragana Vasiljevića, kao i trenera Nenada Vasiljevića. Nakon priprema, već u februaru, očekuju ih prva takmičenja u novoj bokserskoj godini.

Foto: Facebook kluba

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE