BK “Grejtest” obeležio pet godina postojanja i rada kluba

Bokserski klub Grejstest iz Lazarevca obeležio je pola decenije postojanja i rada kluba, a tim povodom organizovana je svečana skupština u prostorijama gradske Biblioteke „Dimitrije Tucović“.

Pored uprave kluba i njegovih članova, događaju su prisustvovali brojni simpatizeri i ljubitelji boksa, prijatelji kluba, kao i donatori. Ovom prilikom uručene su zahvalnice najvrednijim bokserima i plakete najboljim pojedincima kluba.

BK “Grejtest” je za relativno kratko vreme postojanja, postigao vrlo zapažene rezultate u svetu boksa, a najzahvalniji za njegov uspeh je osnivač kluba, Nemanja Stolić. Kao osnivač i trener kluba, njegov glavni cilj jeste promocija sporta i zdravog načina života kod dece i mladih.

Na nedavno održanom prvenstvu Beograda u boksu, mladi bokseri iz BK “Grejtest” ostvarili su izuzetne rezultate, osvojivši šest medalja. Zapažene rezultate ostvarili su i na Međunarodnom bokserskom turniru u seniorskoj konkurenciji pod nazivom “Nevidljivi heroji”, održanog 20. novembra u organizaciji Kluba borilačkih veština “Patriote” iz Novog Sada.

Adam Krstović, jedan je od istaknutijih takmičara bokserskog kluba “Grejtest”, aktuelni je prvak države i reprezentativac Srbije u juniorskoj kategoriji, a nedavno je predstavljao našu zemlju na Evropskom prvenstvu u Tbilisiju, glavnom gradu Gruzije.

Foto: FB stranica Boxing club Greatest Lazarevac Srbia

Sava Stevanović iz BK “Grejtest”, trostruki je prvak Srbije, dva puta je učestvovao na prvenstvima Evrope, a na poslednjem je pobedio boksera iz Litvanije, a zatim je poražen od takmičara iz Rusije.

Minja Jovanović je na nedavno završenom prvenstvu Srbije u Čačku, osvojila srebrnu medalju u konkurenciji omladinki i time se upisala u istoriju lazarevačkog boksa, kao devojka koja se prva oprobala u ovom sportu i zabeležila prve nastupe, pobede i medalje.

Foto: FB stranica Boxing club Greatest Lazarevac Srbia

Nabrojani uspesi ,samo su neki od zapaženih rezultat boksersog kluba “Grejtest”, koji je iznedrio veliki broj mladih uspešnih boksera u juniorskoj i kadetskoj kategoriji, ali po svemu sudeći i budućih velikih šampiona u ovoj plemenitoj borilačkoj veštini.

U organizaciji BK “Grejtest”, 25. decembra održaće se Kolo lige Beograda u Lazarevcu na kojem će učestvovati bokseri iz cele Srbije. Ovo takmičenje biće otvorenog tipa za sve učesnike. Biće to ujedno i poslednji nastupi takmičara BK “Grejtest” u ovoj godini, nakon čega ih očekuje zaslužena pauza do nove bokserske sezone u 2022. godini.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE