Asfaltirana Ulica Milunke Savić

Asfaltiranjem Ulice Milunke Savić započeta je nova sezona radova na teritoriji GO Lazarevac, a radove je danas obišao predsednik opštine, Bojan Stević, sa saradnicima.

Ulica Milunke Savić asfaltirana je u dužini od 650 metara i finansirana iz sredstava JP Putevi Beograda, dok je izvođač JKP Beograd put, izjavio je predsednik opštine, i dodao da ova ulica predstavlja značajnu spojnicu dve mesne zajednice, Zagorke Dragović i Stanislava Sremčevića Crnog.

Stević je takođe najavio da su u planu i radovi u Ulici Prote Čede, koja se nalazi u produžetku, i to u dužini od 1.500 metara. U prvoj fazi ovih radova biće rekonstruisano 850 metara, a uporedo če se obaviti geometarsko snimanje, kako bi se utvrdilo da li je na ovoj deonici moguća izgradnja trotoara sa jedne strane ulice, zavisno od imovinsko-pravnog aspekta.

U ovoj godini u planu je izgradnja i rekonstrukcija ukupno 28 ulica, kako u centralnom gradskom jezgru, tako i u seoskim mesnim zajednicama. Planiran je završetak Ulice Janka Stajčića i izgradnja Železničke ulice i Ulice Milovana Lazarevića, ali i radovi u još nekoliko ulica i trgova u centru grada. Nakon Ulice Prote Čede biće rekonsturisan put koji povezuje Velike Crljene i Sokolovo prema Arnajevu u dužini od 2,2 kilometara, a potom i put Zakinac, tromeđa Dudovica, Čibutkovica, Barzilovica, kazao je Stević.

Foto: lazarevac.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE