Asfaltiraju se 22 putna pravca u seoskim mesnim zajednicama u Lazarevcu, završen Miloševića sokak u MZ Petka

Miloševića sokak u mesnoj zajednici Petka u Lazarevcu, dobio je asfalt, a završetak radova na ovoj deonici obišao je predsednik opštine, Bojan Stević sa saradnicima. Stević je ovom prilikom najavio da će do kraja godine ukupno 22 nekategorisana putna pravca po seoskim mesnim zajednicama na teritoriji naše opštine, biti asfaltirana.

Nakon MZ Petka, radovi na asfaltiranju se u narednim danima nastavljaju u mesnim zajednicama Stubica, Bistrica, Dren i drugima.

Proširenje javne rasvete u MZ Petka, kao i u ostalim mesnim zajednicama u Lazarevcu, zavisiće od kapaciteta i opterećenja postojeće mreže, saopštio je predsednik opštine, naglašavajući da veliki problem predstavljaju nelegalna priključenja na mrežu, zbog kojih nastaju učestala pregorevanja javne rasvete.

U saradnji sa JP “Osvetljenje” u toku je zamena postojeće, stare ulične rasvete i postavljanje nove led rasvete u gradu. Deo nove rasvete postavljen je u Ulici Stefana Nemanje, nakon čega će se vršiti zamena i u drugim lazarevačkim ulicama.

Predsednik opštine još jednom je uputio izvinjenje građanima, zbog dinamike rada u Ulici Janka Stajčića i najavio da će izvođač radova, ako vremenski uslovi to dozvole, za vikend započeti završni sloj asfalta, dok su danas postavljeni stubovi za uličnu rasvetu u ovoj ulici.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE