Aleksandar Antić posetio Opštinski odbor SPS-a

Potpredsednik SPS-a i Ministar rudarstva i energetike Srbije, posetio je danas lazarevački Opštinski odbor SPS-a i koalicione partnere iz Jedinstvene Srbije.

Antić je nakon održanog sastanak sa članovima partije i simpatizerima izjavio da mu je veliko zadovoljstvo što je u poseti Lazarevcu, koji je po njegovim rečima najjače uporište Socijalističke partije Srbije.

„Tradicioonalno najbolje rezultate ostvarujemo ovde u Lazarevcu, ovo je jedina opština u kojoj smo pobedili na izborima 2000. godine, tako da sam uveren da ćemo i na ovim izborima ostvariti ozbiljan izborni rezultat iz više razglova, prvo imamo zaista snažnu listu kandidata na čelu sa Aleksandrom Arsenovićem, kandidatom za predsednika opštine, čitavu jednu plejadu izuzetnih kandidata, od predsednika partije Miloja Živanovića, našeg Rive, Miše Nikolića i drugih ljudi koji imaju puno toga da daju Lazarevcu“ – rekao je Antić.

On je takođe pohvalio dosadašnji rad Javnog komunalnog preduzeća Lazarevac, kako u domenu komunalnog uređenja grada, nabavka nove opreme, tako i u oblasti vodosnabdevanja u koje se u poslednje vreme dosta investira u Lazarevcu i Lajkovcu.

Antić je naglasio da SPS ima snažan program kako da Lazarevac bude miran, dobar i uređen grad za život i dodao da imaju i jake planove za dalji razvoj Kolubare, otvaranje novih radnih mesta i zapošljavanje većeg broja žena u ovo preduzeće i uveren je da će SPS na predstojećim izborima osvojiti 20 odsto glasova i biti jedna od vodećih partija u lazarevačkoj skupštini.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE