Akcija ”Jedan paketić, mnogo ljubavi” 19. i 20. decembra ispred „Maxi“ supermarketa

Decembar je mesec darivanja, a svi Lazarevčani koji žele da pomognu u pripremi novogodišnjih i božićnih paketića mogu se uključiti u akciju „Jedan paketić-mnogo ljubavi“ i da svojom simboličnom donacijom ulepšaju deci praznike.

Akcija “Jedan paketić-mnogo ljubavi“ je tradicionalna akcija Crvenog krsta koja se realizuje neposredno pred novogodišnje i božićne praznike i za cilj ima prikupljanje poklona za paketiće namenjene deci sa posebnim potrebama, deci korisnicimа nаrodnih kuhinjа, socijаlno ugroženoj deci bez roditeljskog stаrаnjа i deci kojа novogodišnje i božićne prаznike provode u bolnicаmа.

Zahvaljujući dugogodišnjoj saradnji Crvenog krsta sa “Maxi” supermarketom, na nivou celog Beograda će se u subotu 19.12. i u nedelju 20.12. građani će u periodu od 09:00 do 15:00 časova moći da doniraju različite proizvode za pripremu novogodišnjih paketića – od slatkiša, sokova, igračaka do školskog pribora.

Paketići su i ove godine kao i prethodnih namenjeni deci sa smetnjama u razvoju.

Volonteri Crvenog krsta Lazarevac će tokom oba dana akcije na izlazu iz “Maxi” marketa preuzimati donacije građana uz poštovanje svih epidemiološkog mera.

Pozivamo ovom prilikom sve građane da se odazovu ovoj akciji kao i prethodnih godina i svojim simboličnim donacijama izazovu radost i sreću grupe kojoj su paketići namenjeni.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE